SJM steunt Oekraïne

PROMOTIEFILMPJE

Onze kinderen hebben de voorbije week hard geknutseld.  Ze maakten prachtige zonnebloemen die we verkopen ten voordele van de vluchtelingen uit Oekraïne.  Het geld dat wordt ingezameld gaat naar hulporganisaties in Krakau (Polen) die Oekraïnse vluchtelingen ondersteunen met kleding, eten, medicijnen, onderdak, …

Waarom Polen?  Dit omdat we via het gezin Geeraerts-Ortolani een band  hebben met de Internationale School van Krakau (ISK).  Tot vorig schooljaar volgden hun drie dochters, Julie (10j), Anne-Lien (7j) en Mélissa (5j), les bij ons op school.

Door samen te werken met hun school in Krakau en beeldmateriaal van onze actie met hun klasgenoten en vrienden  te delen, maken we het verhaal tastbaarder.  Over de grenzen heen, samen het verschil maken!  Daar wil Sint-Jozefsschool Messelbroek tijdens deze vastenperiode voor gaan en tonen we dat we er voor elkaar zijn.

Geplaatst in Uncategorized.